Pe blonda si pe iubitul ei Sarbatorile de iarna nu i-au mai prins impreuna. Cu toate acestea, cei doi au petrecut Craciunul ca un cuplu fericit, o sceneta atent jucata, pentru a trage de timp inainte sa-si anunte familiile ca au ales sa mearga pe drumuri diferite.
Relatia de amor, rupta si reinnodata in urma cu cateva luni, dintre Gina Pistol si Nicola a ajuns la final. Despartirea s-a produs cu efort si mult talent din partea amandurora. Blonda a recunoscut pentru CANCAN ca ea si Nicola nu mai formeaza un cuplu de la sfarsitul lui decembrie, in ciuda faptului ca drumurile lor s-au despartit relativ recent.

"Ne-am separat de o luna! Stiu ca suna ciudat, dar Craciunul l-am petrecut impreuna, chiar daca hotarasem deja sa ne despartim. Am facut-o pentru parintii lui. Le-am acceptat invitatia la masa de Craciun si nu am suflat niciun cuvant despre despartire. Nu era momentul. Am tras de timp cat am putut pana au aflat", ne-a marturisit Gina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.