Credeati ca s-au linistit apele in casa familiei Moculescu? Ei bine, am ajuns la concluzia ca se poate intampla orice acolo, numai pace nu se poate face.

Cu toate astea, Horia, Nidia si Mariana Moculescu, desi dusmani de moarte, locuiesc sub acelasi acoperis. Nu numai ca se duce un adevarat razboi intre patru pereti, dar se mai si extinde pe la televizor. Compozitorul isi "alinta” fosta sotie "cantareata parlita”, Mariana il face "psihopat”, Nidia incearca sa se detaseze la o tigara de marijuana, iar iubitul tinerei face dreptate cu pumnul.

Divortati dupa 20 de ani, sotii Moculescu au ramas in aceeasi casa, sperand ca vor putea trai impreuna, cu bune si cu rele, ca si in trecut. Dar scandalurile au izbucnit mai ceva ca bomba de la Hiroshima, protagonistii improscandu-se cu noroi si vorbe grele chiar in fata fiicei lor. Cand nu se cearta pe factura de la curent, se iau la harta pentru ca unul a dat iama in frigider in mancarea celuilalt.

In timp ce Mariana isi acuza fiica ca se drogheaza, Moculescu ii ia apararea si urla in gura mare ca este o mincinoasa si o mama denaturata. Niciodata nu par sa ajunga pe aceeasi lungime de unda si sa-si uneasca fortele pentru a da o educatie cuvenita Nidiei , singurul liant dintre ei. Din ceea ce am urmarit pe la televizor - pentru ca scandalul nu este scandal daca nu este impartasit tuturor romanilor -, se pare ca Mariana sufera de mania persecutiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.