Duminica, la Hotel Intercontinental, a avut loc cea de-a treia seara din cadrul Festivalului "Bucuresti Fashion Week". Dupa ce, prima zi, i-a avut ca vedete pe Oana Zavoranu, iubitul ei Pepe, Nicoleta Luciu si un mire de ocazie, Fizz, iar a doua seara s-a remarcat mai ales prin creatiile lui Catalin Botezatu, Dorin Negrau si Mihai Albu, finalul evenimentului l-a avut in prim-plan pe fotbalistul Adrian Mutu, care si-a prezentat colectia de haine in cadrul evenimentului monden

Ar putea urca pe podium

Aseara, la inchiderea editiei, era anuntata prezentarea "Ten Lifes" a fotbalistului Adrian Mutu. Surse din lumea modei ne-au spus ca starul "gazonului" ar putea participa la eveniment si, chiar, ar putea urca, la finalul show-ului, pe scena alaturi de manechinele de la "Space Models" si asociatul sau Rossi Barbarossa. Acestea fiind zise, suntem curiosi daca prezentarea va fi un suces, mai ales ca, la fata locului, au fost prezenti reprezentanti de seama din modelling-ul international, printre care stilistii de la revistele "Vogue" si "Book Moda".

Debut in moda

Este binecunoscut faptul ca Mutu si-a deschis la Paris un magazin de haine sport, clienti fiind numai vedete de prima mana din show-bizz-ul international. Cu toate acestea, fotbalistul a dorit sa-si promoveze produsele si in Romania si, de aceea, s-a inscris la acest festival national. Daca hainele lui Mutu vor fi apreciate de publicul autohton, ramane de vazut, pana atunci sa ii uram "Briliantului" bun venit in lumea modei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.