Unul dintre cele mai populare concursuri TV de tip reality, Amazing Race, include in premiera si Romania pe traseul participantilor care trebuie sa parcurga nu mai putin de 22 de tari, pentru a castiga marele premiu de un milion de dolari, potrivit presei americane.

Al 14 sezon al emisiunii produse de reteaua americana CBS, care va fi difuzat in SUA incepand cu 15 februarie, aduce la start 11 echipe, fiecare formata din doi membri, care calatoresc peste 60.000 de kilometri in doar 22 de zile. Printre participantii din acest an se numara cascadori, stewardese, avocati si producatori de film, relateaza NewsIn.

Pe langa mini-excursia prin Romania, echipele trebuie sa parcurga si un traseu deloc comod prin Siberia, regiune inclusa tot in premiera pe harta concursului.

Aparut pentru prima oara in 2001 si castigator al unui premiu Emmy, in 2008, pentru cel mai bun concurs de tip reality, "Amazing Race" a fost difuzat pana acum in Romania de postul AXN. Contactati de NewsIn, reprezentantii postului nu au putut confirma, deocamdata, continuarea difuzarii cu cel de-al 14-lea sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.