Inainte de decernarea premiilor Oscar, actorii de la Hollywood si-au facut incalzirea la gala premiilor Actors Guil Award (SAG). Duminica seara starurile noastre preferate au pasit gratioase pe covorul rosu de la Shine Auditorium din Los Angeles, pentru a fi prezente la cea de-a 15 editie a premiilor SAG.

Dupa ce au triumfat la Golden Globe Awards, Kate Winslet si-a mai adaugat in palmares si premiul pentru Cea mai buna actrita in rol secundar (The Reader) iar Slumdog Millionaire a primit premiul pentru Cea mai buna distributie, devenind astfel favorita pentru un triumf la Oscaruri.

Un alt mare castigator al serii a fost si Sean Penn care a primit distinctia Cel mai bun Actor intr-un rol principal, pentru rolul din filmul “Milk” iar premiul pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal i-a fost inmanat actrite Meryl Streep, pentru interpretarea din "Doubt".

Regretatul Heath Ledger continua sa adune premiile post-mortem si duminica seara a fost numit Cel mai bun actor intr-un rol secundar, pentru rolul, Joker, din "The Dark Knight".

Emotionat si in acelasi timp foarte onorat, Gary Oldman a urcat pe scena pentru a ridica premiul lui Ledger declarand ca “Heth a fost un tanar extraordinar, cu un talent extraordinar si este minunat ca in aceasta seara i-a fost recunoscut talentul si a fost rasplatit cu acest premiu.”

“In numele lui Heath, a familie lui si a <familiei> de pe platourile de filmare de la The Dark Night, va multumesc”, a coinchis Oldman, potrivit UsMagazine

La categoria seriale Tv, Tina Fey si Alec Baldwin i-au adus serialului de comedie "30 Rock" doua premii, Cea mai buna actrita si Cel mai bun actor intr-un serial de comedie. De asemenea, "30 Rock" a mai primit si premiul pentru Cea mai buna distributie intr-un serial de comedie.

Alte aparitii pe covorul rosu

Intr-o rochie Max Ariza, Angelina Jolie a pasit pe covorul rosu la bratul sotului ei Brad Pitt care arata extraordinar in costumul semnat Tom Ford. Cei doi par la fel de indragostiti ca in prima zi si nu au decat cuvinte de lauda unu despre celalalt.

Intrebati ce anume au invatat unul de la altul si cum s-au schimbat unul pe celalat, ambii actori au refuzat sa raspunda la intrebare, dar dupa cateva insistari Angelina a raspuns pe scurt ca “Brad m-a invat multe. Este un om minunat si un tata grozav. “

“El este persoana pe care o admir cel mai mult in lume pentru ca stiu cine este in fiecare minut din viata….De patru ani aparem impreuna pe covorul rosu si de fiecare data este frumos. Nu cred ca mi-ar palcea sa apar singura. Este frumos sa apari alaturi de cel mai bun prieten al tau si sa ai parte de o portie de ras in mijlocul unui specatcol”, a continuat actrita, potrivit Just Jared

La astfel de cuvinte cine putea sa ramana indiferent, si Brad i-a intors favoarea, afirmand ca “Angie este o femeie uimitoare si o mama fantastica.”

Si aparitia actritei Eva Longoria pe covorul rosu este de asemenea demna de luat in seama. In varsta de 33 de ani, Eva a purtat o rochie indrazneata, exotica, diafana, de culoarea mandarinei. Tinuta indrazneata, semnata Jenny Pacham, a fost completata de bijuterii H.Stern.

Serialul, "Desperate Housewives" a fost nominalizat alaturi de "30Rock" la categoria Cea mai buna distributie intr-un serial de comedie

Din echipa nevestelor disperate nu putea lipsi Marcia Cross, de la care pur si simplu nu-ti puteai lua ochii, potrivit just jared.com. Actrita in varsta de 46 de ani a aratat de-a dreptul uimitor intr-o rochie fara bretele, de culoare indigo, semnata Carolina Herrrera. Look-ul a fost completat de pantofi platforma de Jimmy Choo.

Terri Hatcher a adoptat acelasi stil indraznet si sexy cu care ne-a obisnuit de-a lungul aparitilor pe covorul rosu, purtand o rochie alba Moniquw Lhuiller, ce acoperea doar un umar, si nelipsitii din peisaj pantofi gen platforma, de Jimmy Choo.

Nici Keyra Swedick nu putea lipsi din peisaj. Starul din “The Closer” si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de sotul ei, Kevin Bacon si fata lor in varsta de 16 ani, Sosie.



Lista castigatorilor la SAG 2009:

Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie: Tina Fey (30 Rock)

Cel mai bun actor intr-un serial de comedie: Alec Baldwin (30 Rock)

Cea mai buna distributie intr-un serial de comedie: 30 Rock

Cel mai bun actor intr-un serial drama: Hugh Laurie (House)

Cea mai buna actrita intr-un serial drama: Sally Field (Brothers & Sisters)

Cea mai buna distributie intr-un serial drama: Mad Men

Cea mai buna actrita intr-un serial TV sau miniserie: Laura Linney (John Adams)

Cel mai bun actor intr-un serial TV sau miniserie: Paul Giamatti (John Adams)

Cel mai bun actor: Sean Penn (Milk)

Cel mai bun actor intr-un rol secundar: Heath Ledger (The Dark Knight)

Cea mai buna actrita: Meryl Streep (Doubt)

Cea mai buna actrita intr-un rol secundar: Kate Winslet (The Reader)

Cea mai buna distributie: Slumdog Millionaire

Cele mai bune cascadorii: The Dark Knight

Cele mai bune cascadorii intr-un serial TV: Heroes

Premiul pentru intreaga activitate: James Earl Jones


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.