Vedeta TV a reusit sa tina in tensiune o echipa intreaga de filmare din cauza unei intarzieri care i-ar fi costat o editie in prime-time. Din cauza cetii, avionul cu care a zburat Andreea nu a decolat la timp de pe Aeroportul Otopeni, creandu-se astfel o adevarata incurcatura.

Dupa o absenta de doua saptamani, timp in care a fost suplinita de o vedeta TV locala, Andreea Raicu s-a intors la carma show-ului "Fabrica de Staruri", transmis de un post din Chisinau.

Revenirea, insa, s-a produs cu peripetii. Ca de fiecare data, duminica dimineata, Raicu s-a prezentat pe Aeroportul Otopeni pentru a se imbarca in cursa catre Moldova. In timp ce astepta, in difuzoare a rasunat o voce care anunta intarzieri din cauza cetii dense de pe aeroportul din Chisinau. A trecut o ora, au trecut doua, iar Andreea a inceput sa-si faca griji ca nu va ajunge in timp util pentru a intra in direct.

Dupa cinci ore cand deja isi pierduse orice speranta, iar producatorii moldoveni incepusera sa sune panicati dupa ea, s-a anuntat imbarcarea. In ciuda emotiilor experimentate de vedeta TV, dar mai ales de echipa de productie a show-ului, care s-a trezit descoperita, fara o varianta de back-up, Andreea a ajuns pe platouri cu doar doua ore inainte de intrarea in direct, la limita pentru a fi machiata si coafata pentru show.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.