Fostul lider al celei mai de succes trupe romanesti, O-Zone, Dan Balan, are probleme in amor. Cantaretul este tradat de iubita sa, studenta la medicina Cristina Rusu. Aceasta se intalneste in secret cu un alt barbat, care, la fel ca si Dan, locuieste in SUA.

Cantaretul basarabean Dan Balan este inselat in dragoste. Talentatul compozitor si interpret, care a facut furori in intreaga lume alaturi de trupa O-Zone, este tradus de iubita sa cu un alt barbat, pe nume Goran Cedevski.

Se pare ca, in ciuda faptului ca a negat cu consecventa ca ar avea o iubita, Dan Balan are o relatie de peste patru ani cu o anume Cristina Rusu, studenta la Facultatea de Medicina din Chisinau.

Iubita in varsta de 24 de ani a cantaretului are insa o slabiciune destul de mare pentru un alt barbat decat Dan, cu care se vede de cate ori i se iveste ocazia, adica in timpul vizitelor ei la cantaret in Statele Unite, acolo unde locuieste si amantul ei secret.

Potrivit surselor noastre, Cristina are viza de student pentru Statele Unite, ceea ce inseamna ca are drept de sedere si de munca patru luni pe an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.