Actrita Kate Winslet a declarat recent ca se simte "grasa si nefericita" fata de actritele de la Hollywood, scrie “Daily Mail”.

Winslet, in varsta de 33 de ani, care a primit recent a sasea nominalizare la premiile Oscar din cariera ei, pentru rolul din filmul "The Reader", a marturisit ca a fost un copil plinut si ca se simte si astazi stanjenita de silueta ei.

"Ca adolescenta, nu m-am simtit niciodata atractiva. Eram grasa si nefericita pe atunci, iar acest tip de gandire te insoteste pentru tot restul vietii", a declarat Winslet.

"Intotdeauna va exista o parte din mine care va fi ingrijorata de faptul ca nu arat la fel de subtire precum celelalte actrite", a adaugat Winslet. Desi a admis ca a avut probleme cu greutatea in trecut, Winslet a declarat ca nu este adepta dietelor drastice si nici a exercitiilor fizice efectuate in sala de fitness.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.