Chiar daca fiul sau are numai patru luni, Nicoleta Luciu il pregateste inca de pe acum in relatia cu fetele, asteptand cu ardoare momentul in care Zsoltica va trai primele iubiri.

O prima intalnire s-a produs deja, bebelusul avand onoarea sa o intalneasca pe Ruxandra, fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol. "A facut ochii mari si se incruntase un pic pentru ca nu mai vazuse niciodata un alt copil, in timp ce fetita era toata un zambet”, spune Luciu.

Daca vedeta isi vrea baiatul un cuceritor precoce, taticul Zsolt Csergo il va invata cum sa se poarte cu fetele si cum sa nu ajunga un "gagicar”. „Copiii se indragostesc pe la trei, patru ani. Abia astept sa-mi povesteasca de cine ii place, eu sa-i dau sfaturi...”, povesteste Nicoleta foarte entuziasmata.

In schimb, tatal va fi cel care il va initia cum se cuvine intr-o poveste de amor, cum sa se poarte cu fetele si, mai ales, cum sa fie fidel celei pe care o va iubi. "Sunt sigur ca va fi un baiat frumos, inconjurat de fete. Eu voi fi langa el si o sa am grija ca nu va ajunge 'un gagicar'”, se amuza Zsolt senior.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.