Satula de numeroasele atacuri pe care le-a primit din partea unor persoane publice in ultima perioada, Mihaela Radulescu spune ca ii va da in judecata pe cei care arunca declaratii rautacioase la adresa ei.
Prezentatoarea Antenei 1 este de parere ca multe dintre comentariile care s-au facut despre ea si iubitul ei, Dani Otil, ii incalca dreptul la propria imagine si nediscriminare, astfel ca se vede nevoita sa se apare in instanta. Vedeta nu a nominalizat pe nimeni, insa e limpede ca printre cei care au suparat-o se afla si Adriana Bahmuteanu sau Monica Tatoiu.

Cand a recunoscut ca este iubita lui Dani Otil, Mihaela si-a asumat, probabil, si consecintele sinceritatii ei, insa nu se astepta sa fie judecata si atacata atat de dur de cei din jur. Din luna octombrie a anului trecut si pana acum, relatia prezentatoarei tv cu Dani, colegul sau mai tanar de la Antena 1, a fost principalul subiect de barfa. S-au intrecut in comentarii de la moderatori de emisiuni mondene si invitatii lor pana la coafezele care rasfoiesc revistele de profil cu Mihaela si Dani pe coperta. Multe dintre pareri au fost luate in gluma de cei doi protagonisti, insa acum, gazda "Duminicii in familie” considera ca unii au sarit calul. Cu toate astea, cand am intrebat-o, Mihaela a refuzat sa dea replica rautatilor la adresa ei si nu a nominalizat pe nici unul dintre cei care au atacat-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.