Cunoscutul interpret de muzica usoara Marcel Pavel ar fi agresat un elev de la Liceul “George Enescu” din Capitala, sustin surse din cadrul corpului didactic al liceului.

Motivul acestui incident este dat de faptul ca elevul agresat ar fi cerut taxa de protectie de la cei doi copii ai cantaretului, elevi ai aceleiasi unitati scolare.

Acum doua saptamani, pe 15 decembrie, la ora 16.30, celebrul cantaret Marcel Pavel, aflat in interiorul Liceului “George Enescu” din Bucuresti, l-a agresat pe Robert Raducan, elev in clasa a IX-a B. Motivul ar fi fost ca acesta i-ar fi sicanat si chiar a cerut bani celor doi copii ai sai, Alexandru si Richard, elevi in clasele a V-a A si respectiv a VI-a B. “Victima” din acea zi a elevului din clasa a XI-a a fost, potrivit unor surse din randul corpului profesoral al liceului, baiatul cel mare al interpretului, Richard.

Fiii cantaretului, spun sursele citate, vin de regula cu sume considerabile de bani la ei, suscitand astfel interesul celorlalti copii si creand astfel premisa unei taxe de protectie. Contactat telefonic, Marcel Pavel mai intai a zis ca este vorba despre o exagerare, pentru ca mai apoi sa nege categoric ca l-a agresat sau cunoscut pe elevul Robert Raducan. “A fost o exagerare! Cum sa fac asa ceva? Poate cineva vrea sa se bage in fata... Nu vreau sa dezvolt acest subiect”, s-a ambalat Marcel Pavel. Apoi a inceput sa se contrazica, vizibil iritat de intrebarea daca l-a lovit sau l-a agresat in vreun fel pe respectivul elev: “E in toate scolile... Daca un parinte de copil... daca cineva se uita urat la copilul sau, incepe sa exagereze. De cand cu povestea asta cu sabiile... Eu va inteleg pe voi, ziaristii”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.