In urma cu patru ani, Jessica Simpson etala unul dintre cele mai tonifiate corpuri de la Hollywood. Se pare insa ca si-a cam facut de cap in perioada sarbatorilor, noul sau look nefiind tocmai de invidiat, comenteaza DailyMail.

Starul care masoara putin peste 1,60 m si munceste la o noua cariera, de cantareata country, a renuntat la ravnitele masuri 90-60-90, pe care le-a castigat cu greu pentru filmul Dukes of Hazzard din 2005.

Pe atunci, artista indura un antrenament intensiv, de doua ore pe zi, cu renumitul antrenor Michael Alexander, care i-a sculptat fizicul cu o combinatie de alergari si exercitii fizice. In paralel, Jessica urma o dieta drastica, saraca in carbohidrati, ce consta in pui si peste la gratar si legume.

Uimirea este cu atat mai mare cu cat de-a lungul timpului, Jessica a obisnuit publicul cu aparitii spectaculoase pe covorul rosu, in rochii care ii puneau in evidenta constitutia zvelta, aproape de perfectiune.

"Corpul meu este o mare realizare", spunea ea pe atunci.

Se pare insa ca acum abordeaza sportul mai detasat, iar bucataria texana traditionala i-a venit de hac pe timpul sarbatorilor, fapt demonstrat pe timpul unui concert in Florida, din weekend, ce face parte din promovarea noului album country, Do You Know.

In ceea ce priveste viata personala, artista a dezmintit de surand zvonurile potrivit carora s-ar fi logodit cu prietenul ei, jucatorul de fotbal american Tony Romo: "Este ciudat ca oamenii sustin faptul ca eu si Tony iesim sa cumparam un inel de logodna. Credeti-ma ca nu este adevarat. Facem alte cumparaturi, ca de exemplu dvd-uri si mancare, diamantele nu au ce cauta in relatia noastra".

Astfel, dupa divortul de Nick Lachey, artista nu se grabeste in relatia cu sportivul din Dallas.

Jessica si Nick si-au prezentat mariajul puvlicului in timpul reality-showului de succes de pe Mtv, Newlyweds. Cei doi au divortat insa dupa trei ani de mariaj, pe cand Jessica avea 25 de ani.

Intre timp, sora sa mai mica Ashlee, a nascut de curand un baiat, cu muzicianul Pete Wentz. Cei doi cu care s-a casatorit in mai anul trecut si si-au numit fiul Bronx Mowgli.

Click aici pentru poze


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.