Compania Cadbury continua seria de campanii inovatoare, printr-un spot in care doi copii exerseaza in fata camerei de filmat "dansul sprancenelor"

Realizat pentru produsul Diary Milk, spotul prezinta, timp de 60 de secunde, doi copii, un baiat si o fata, care se pregatesc pentru o sedinta foto dedicata unui portet de familie. La un moment dat, fotograful sedintei este distras de un apel telefonic, iar copiii incep un veritabil dans al sprancenelor, pe melodia "Don't Stop the Rock", a formatiei Freestyle. Pe masura ce melodia avanseaza, sprancenele copiilor se arcuiesc in sus si in jos, la unison cu muzica, informeaza NewsIn.

Spotul va fi prezentat la TV pana in luna martie, iar din februarie va incepe sa fie difuzat si in cinematografe.

Potrivit presei de specialitate din Marea Britanie, spatiul publicitar la televiziune a costat 3,7 de milioane de lire sterline, iar cel de pe marile ecrane - un milion.

La fel de neconventional, un spot mai vechi Cadbury prezenta o gorila care canta la tobe pe o melodie a lui Phil Collins, intr-o asociere pe cat de inedita, pe atat de spectaculoasa. De aceasta data, creatorii au mizat pe memorarea miscarilor spectaculoase din sprancene, care sa fie ulterior imitate si asociate cu spotul si, implicit, cu produsul promovat.

Tot in ianuarie, compania Cadbury a transformat mai multe statii de autobuz din Marea Britanie in veritabile terenuri de joaca, unde calatorii, in timp ce asteapta autobuzul, pot prinde, virtual, oua cu frisca.

Saatci & Saatchi, agentia care promoveaza imaginea Cadbury, a dispus instalarea unor panouri electronice pe care, printr-o simpla atingere, incepe jocul de prindere a cat mai multe oua Cadbury Creme Egg.

Panourile interactive, instalate in cadrul campaniei de promovare a produsului Cadbury Creme Egg, sunt la dispozitia locuitorilor din Londra, Birmingham, Glasgow, Manchester, Nottingham, Sheffield si York.

Cadbury plc, compania britanica infiintata acum mai bine de 150 de ani, este unul dintre cei mai importanti producatori de dulciuri din lume, cu un portofoliu care include numeroase marci de ciocolata, guma si bomboane. Compania are si cel mai mare sistem de distributie dintre toti producatorii mondiali de dulciuri. Printre marcile detinute se numara Cadbury, Hollywood, Bubbaloo, Stimorol si Halls.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.