Actorul american Morgan Freeman are mana dreapta paralizata in urma accidentului de circulatie in care a fost implicat in august 2008

"Mana mea dreapta este inca paralizata, deoarece am ramas cu probleme asupra mai multor nervi si tendoane. Acum muncesc mult pentru a-mi recupera pe deplin functia manii si sper sa imi pot pilota din nou avionul, deoarece acest lucru imi lipseste foarte mult", a declarat actorul, citat de NewsIn.

In varsta de 71 de ani, Freeman a scapat ca prin minune de la moarte din accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 3 august 2008. Actorul a fost transportat in stare critica la spitalul din Memphis, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat de mai multe ori.

Morgan Freeman a jucat in 86 de filme si a obtinut Oscarul in 2005 pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, datorita prestatiei din "Million Dollar Baby." Freeman a mai fost nominalizat la Oscar de trei ori, pentru rolurile din "Street Smart," "Driving Miss Daisy" si "The Shawshank Redemption".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.