Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu sustine ca a fost batuta, chiar la ea acasa, de prietenul fiicei sale, care ar fi refuzat sa plece din locuinta, insa, de cealalta parte, Nidia Moculescu sustine ca mama ei ar fi aruncat cu un cutit dupa musafir.

Fiul cantaretei de muzica populara Vasilica Bordianu, Bogdan, s-a aflat sambata seara in centrul unui scadal, dupa ce Mariana i-a cerut sa plece.

"M-a lovit cu pumnul in fata. Cand i-am zis ca e la mine acasa, m-a tras in camera lui Moculescu si a continuat sa ma loveasca", a declarat Mariana. Ea sustine ca, in acest timp, Nidia i-a cerut iubitului sa o lase in pace, dar a iesit pe balcon. Schimbul de insulte a continuat si in prezenta politistilor chemati de Mariana.

"Nidia, in loc sa ma sustina, le-a zis ca are un proces cu mine si trebuie sa platesc o amenda. Atunci i-am reprosat ca am prins-o fumand marijuana si ca m-am saturat sa-i strang prezervativele folosite de pe jos din camera ei", a mai spus Mariana.

"Minte, n-a mancat bataie, ca ramaneau urme! E mama mea, dar e nebuna. Toti sunt impotriva ei! Ea a aruncat cu un cutit si cu un castravete dupa Bebe, si l-a amenintat ca poate sa sara si el de la etajul 5, ca frate-miu", a declarat Nidia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.