Realizatorul tv Teo Trandafir a parasit peisajul mass-media la sfarsitul anului trecut, cand a plecat de la postul Prima TV.

Acum, nici nu se mai gandeste sa se intoarca la carma unei emisiuni televizate, insa evita sa spuna niciodata. De asemenea, Teo ne-a spus ca nu duce dorul realizarii vreunei productii tv, pentru ca ea a facut televiziunea, si nu invers. In aceasta perioada de respiro, vedeta isi dedica tot timpul cresterii fetitei sale, Maia.

O stire-bomba a facut inconjurul presei din Romania in luna noiembrie 2008: Teo Trandafir a incheiat contractul cu Prima TV, unde realiza emisiunea "Teo Live”.

Aceasta decizie a venit dupa ce postul de televiziune i-a spus realizatorului tv ca emisiunea nu va mai fi realizata incepand cu data de 1 decembrie. Dupa anuntarea vestii, Teo Trandafir spunea ca asteapta sa treaca sarbatorile si poate o va lua de la capat. Acum, intrebata daca are in plan sa se mai intoarca pe micul ecran, vedeta ne-a raspuns raspicat:

"Nu! Deocamdata in nici un caz, insa evit sa spun niciodata.”

Totusi a recunoscut ca a primit ofere de la diferite televiziuni, dar pentru moment a decis sa-si ia o vacanta de la agitatia moderarii unei emisiuni. De asemenea, Teo Trandafir ne-a mai declarat ca nu duce „deloc” dorul realizarii unei emisiuni tv.

"Televiziunii trebuie sa-i fie dor de mine, pentru ca eu am facut-o pe ea, nu ea pe mine”, a completat vedeta. Plecarea de la Prima TV este a treia pe care o face Teo Trandafir in trei ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.