Chelsy Davy s-a despartit de printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa o relatie care a durat cinci ani, pentru ca acesta dedica prea mult timp carierei militare, tanara semnalizand deja ruptura in mod public, prin schimbarea statusului pe reteaua Facebook.

Potrivit Daily Mail, despartirea celor doi a fost confirmata si de surse de la palatul Buckingham, la doar trei saptamani de la intoarcerea lor dintr-o vacanta romantica petrecuta in Mauritius.

Printul Harry a fost promovat la rangul de locotenent in aprilie anul trecut, dupa ce a petrecut zece saptamani in Afganistan cu trupele militare. Recent, el a inceput un curs de pregatire in cadrul fortelor aeriene britanice, care va dura 18 luni. Surse de la palatul Buckingham au spus ca despartirea ar putea fi una definitiva:

"Intre ei a fost multa dragoste si chiar s-ar putea ca ea sa fi fost persoana potrivita pentru Harry, dar nu la momentul potrivit. Amandoi sunt foarte tineri, cine stie ce se poate intampla".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.