Mihai Traistariu vrea ca, de acum nainte, sa-si compuna singur toate piesele si sa-si deschida un studio de nregistrari.

Mai mult decat atat, cantaretul si-a pus in cap sa devina la fel de prolific in domeniul compozitiei ca si Gabi Huiban, Laurentiu Duta sau Marius Moga, declarand ca in maximum un an de zile il va ajunge din urma pe "micul Mozart”.

"Nu stiu cati cunosc, dar Marius Moga a lucrat un an de zile intr-un studio din Alba Iulia, iar dupa numai un an spargea piata muzicala cu hitul celor de la Akcent - 'N-am bani de bilet'. Eu am o singura ambitie: vreau sa-l ajung in sase luni pe Gabi Huiban, in noua luni pe Duta si in 12 luni pe Moga! Vi se pare imposibil? Mie nu!”, a declarat Mihai.

Amarat de faptul ca, din cele 33 de melodii scrise pentru el pentru Eurovision, nici macar una n-a reusit sa-l impresioneze, Mihai Traistariu s-a decis sa se ocupe personal si de compozitie. De altfel, el intotdeauna a si compus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.