Divortul dintre Brianna Caradja si avocatul american Perry Zizi s-a pronuntat, joi, insa conflictele dintre cei doi sunt departe de a se fi terminat.

Brianna sustine ca Perry a pus-o sa faca un imprumut de un milion de dolari pentru a-si renova casa, imprumut pentru care printesa trebuia sa gireze cu un teren proprietate personala. Ea mai spune ca si-a dat seama la timp ca este vorba despre o capcana prin care Perry voia sa se imbogateasca.

Brianna si Perry au format un cuplu normal aproape trei ani de zile. Cei doi hotarasera de comun acord ca in primavara acestui an sa se mute din zona Rosetti, unde locuiau, in Cotroceni. Se pare ca avocatul detine un imobil in acea zona, care le-ar fi oferit spatiul necesar unei familii numeroase. Doar ca acel imobil se afla intr-o stare deplorabila si este de nelocuit, motiv pentru care Perry i-ar fi spus Briannei sa faca un imprumut la banca, de un milion de dolari, pentru renovare.

"Totul era minunat si abia asteptam sa ne mutam in noul nostru camin. Toate actele pentru contractarea imprumutului erau gata, nu mai trebuia decat sa merg la banca sa semnez si sa cer imprumutul respectiv. Eu trebuia sa girez cu terenul pe care il detin in Ploiesti, iar el, cu nimic. In ultima clipa mi-am dat seama ca ceva nu este in ordine in toata aceasta ecuatie, asta abia cand casnicia noastra a inceput sa scartaie, astfel ca am hotarat ca nu voi mai face imprumutul."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.