Agnetha Faltskog (58 de ani) si Anni-Frid Lyngstad (63 de ani) s-au intalnit din nou pe aceeasi scena pentru a accepta un premiu pentru intreaga cariera oferit de un cotidian suedez, potrivit The Telegraph.

Faltskog si Lyngstad au profitat de ocazie pentru a pune capat zvonurilor care circula de zeci de ani cu privire la faptul ca nu s-ar suporta una pe cealalta.

"S-au scris multe despre mine si Agnetha, cum ca ne-am fi certat mereu, insa absolut nimic nu e adevarat. Intr-adevar, eram in competitie, dar era o competitie constructiva", a explicat Lyngstad, potrivit NewsIn.

Cele doua au format trupa ABBA impreuna cu Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus. Cei patru au vandut mai mult de 370 de milioane de albume si sunt faimosi pentru slagare precum "Waterloo", "Dancing Queen" si "Gimme! Gimme! Gimme!".

Dupa destramarea trupei, in 1982, in articolele si cartile scrise despre ABBA au inceput sa iasa la suprafata zvonuri despre certurile dintre cele doua membre.

Cele doua s-au aflat la Stockholm pentru a accepta un premiu pentru intreaga cariera oferit de cotidianul suedez Aftonbladet.

Cei patru fosti membri ai ABBA sunt rareori vazuti impreuna in public, dar s-au reunit in 2008 pentru premiera in Suedia a filmului "Mamma Mia!", bazat pe muzica lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.