Focoasa timisoreanca de 19 ani se pregateste temeinic alaturi de celelalte 11 finaliste pentru noua provocare, participarea la concursul Miss Playboy. "Nu fac o pasiune din a castiga concursuri de gen, imi traiesc cum pot tineretea si, daca mi se ofera sansa, imi sarbatoresc frumusetea", marturiseste Cristina. Libertatea: Ce te-a facut sa trimiti o fotografie la "Fata de la pagina 5"? Cristina Nica: E cea mai cunoscuta rubrica din presa dedicata frumusetii feminine.

Am "atentat" la sansa de a castiga premiul pus la bataie. Te-a ajutat castigarea titlului de "Fata saptamanii?" A fost o surpriza, este unul din motivele pentru care am mers mai departe, bunaoara la Miss Playboy 2005. A fost cel mai important premiu pe care l-am castigat. Miss Playboy te-a prins in pregatirile pentru bacalaureat. imi va fi greu, am intrat in doua competitii in acelasi timp. imi lipseste timpul pentru cursuri insa sigur ma voi descurca, deja ma vad la facultate.

Ce facultate vrei sa urmezi? Relatii internationale si studii europene. Sunt discipline noi, meserii ce vor avea cautare pe viitor. De ce nu, tind catre o cariera in politica. Nu ma bazez pe o cariera in domeniul frumusetii, e doar o pasiune. Cum ar suna "Cristina Nica, cea mai sexy europarlamentara"?Ar fi un atu pentru Romania? Nu tind atat de departe. Sigur ca ar fi un castig. O sa ma folosesc de tot farmecul meu pentru a integra Romania in structurile Europei moderne.

La Miss Playboy repeti coregrafia pentru sceneta "Frumoasa din padurea adormita" inconjurata de barbati. Ador rolul asta, imi place sa fiu in centrul atentiei, sunt purtata tot timpul pe brate. Iubesti? imi place sa iubesc si sunt iubita. Cu foc? Ofer totul, dar imi place sa si primesc totul. De regula te imbraci provocator? Da, cand ies pe strada incepe spectacolul. Suna sirenele in oras...

Puteti vota finalistele pe Internet

Cristina Nica, dar si celelalte 11 aspirante la titlul de Miss Playboy pot fi votate pe site-ul www.playboyromania.ro de toti iubitorii de frumusete. Cea care va obtine cele mai multe voturi va fi desemnata Miss Popularitate. Finala Miss Playboy 2005 va fi transmisa la PRO TV, saptamana viitoare, vineri, 10 iunie, de la ora 22.15. Castigatoarea celei de-a doua editii a concursului de frumusete organizat in Romania va fi recompensata printre altele si cu o masina sport.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.