Fiica fostului premier a fost surprinsa de paparazzii Cancan in timpul unei intalniri cu un barbat mai tanar decat ea, la un restaurant libanez din Capitala. Ca si in alte ocazii, cand iesea cu fostul ei iubit, Alex Cascatau, Oana a platit la final consumatia, tanarul contribuind doar cu o mica suma pentru bacsis.

Energica din fire si cu multa personalitate, Oana Roman nu a pierdut vremea plangand in batista dupa fostul iubit, Alex Cascatau, care i-a inselat asteptarile, si a cautat o noua companie masculina mai placuta decat precedenta.

Fiica fostului premier a fost surprinsa de paparazzii Cancan chiar in mijlocul unei intalniri cu un tanar brunet, la restaurantul Picollo Mondo din Bucuresti. In timp ce luau masa, Oana a fost cea care a preluat controlul conversatiei, asaltandu-l pe insotitorul ei cu o multime de sfaturi si recomandari.

"Nu fii timid! Nu ai de ce sa te simti intimidat de experienta si imaginea mea! Cred ca ar trebui sa fii relaxat, nu ai de ce sa iti faci niciun fel de probleme", au fost indemnurile ei, auzite de o sursa aflata la o alta masa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.