Dinu Maxer revine in peisajul muzical. Fosta lui iubita, Nicoleta Luciu, a fost cea care i-a sugerat-o pe viitoarea lui colaboratoare: Alma Bordea, buna prietena a sexoasei vedete PRO TV. Dat fiind ca fetele mergeau sa ia lectii la acelasi profesor de canto, Nicoleta s-a gandit ca Alma ar putea face un duet minunat impreuna cu Dinu, pentru ca se potriveau ca voci. Le-a expus celor doi punctul ei de vedere, iar ei s-au conformat si vor iesi pe piata cu piesa "Te visez", compusa de fostul iubit al Nicoletei.

Dinu si Alma au inregistrat piesa in perioada in care Nicoleta era inca iubita acestuia. intre timp cel mai longeviv cuplu din show-biz-ul autohton s-a destramat. Gurile rele n-au omis sa puna aceasta despartire pe seama unei presupuse relatii a lui Dinu cu Alma. Dar el a negat categoric acest zvon: "Nici nu se pune problema de altceva decat o simpla colaborare. Am auzit si eu ca se comenteaza pe tema asta. Nici pomeneala. Ea este manageriata de RBA si am colaborat la o singura piesa. Atat."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.