Prima criza matrimoniala intre Charles si Camilla, provocata de o fotografie in care printul a fost surprins intr-o ipostaza extrem de intima alaturi de sotia premierului britanic.

Este vorba despre o fotografie facuta la receptia de la National Garden Scheme pentru strangere de fonduri in scopuri caritabile. Printul Charles a fost surprins intr-o ipostaza mult prea prietenoasa fata de Cherie, consoarta prim-ministrului britanic Tony Blair - scrie site-ul focosdeinteres.com.

S-AU LUAT SI DE LA CEAI

Atitudinea lui Charles fata de Cherie a starnit gelozia si furia Camillei, care si-a mustruluit serios sotul. Cel putin asa au declarat surse din anturajul Camillei. Aceasta i-a reprosat lui Charles ca nu ar fi trebuit si nu trebuie sa arate vreo slabiciune fata de vreo femeie, in public. Si ca ar fi trebuit sa fie mult mai sobru ca succesor al tronului, indiferent daca ea, Camilla, este sau nu prezenta alaturi de el. Ducesa de Cornwall a mai fost deranjata si de alte scapari comportamentale ale sotului ei.

De vreo doua ori, Charles a aparut la micul dejun nepieptanat si cu un aspect de-a dreptul neglijent, situatie care a enervat-o pe Camilla, foarte exigenta in privinta mesei de dimineata. Exista, insa, discutii si in privinta ceaiului de dupa-amiaza: Charles il bea rece, in timp ce Camilla nu-l suporta nici macar caldut...

BLAIR ERA IN VACANTA

Premierul britanic Tony Blair si-a luat o saptamana de vacanta in Italia. A ales ca loc de odihna regiunea Toscana, acolo unde i-a cerut mana consoartei sale Cherie - scrie cotidianul spaniol El Periodico de Catalunya. Premierul britanic se afla in vacanta alaturi de sotia sa si de fiul lor cel mic, Leo. Blair si-a facut si un program de vacanta: sa stea cu burta la soare, sa joace tenis si sa practice inotul, doua dintre sporturile sale preferate.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.