Zana "Surprizelor", Andreea Marin, s-a intors la Ion Tiriac, dupa cum sustine revista X-Magazin. La scurt timp dupa ce a fost "cuplata" cu magnatul de origine turca Ali Ergun Ergen, se aude zvonul cum ca Andreea s-a impacat cu Ion Tiriac.

Vedeta de televiziune nu a recunoscut insa nici una dintre relatiile care i s-au atribuit, chiar daca indiciile ne duceau cu gandul la adevarul gol-golut. Ase se face ca, atunci cand a fost intrebata despre relatia dintre ea si proprietarul Plaza Romania, Ali, cu care a fost deseori vazuta, aceasta a negat vehement: "Am o relatie de amicitie cu domnia-sa (n.r. - Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Si nu numai cu el, ci cu mai multi oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai buna prietena a mea este de origine turca, asa ca... Nu, nu este casatorit, nici unul dintre noi nu avem obligatii. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborari", declara ea revistei Atac.

Devoratorii de senzational au scos de curand zvonul despre impacarea celui mai secretos cuplu din mass-media. Se pare ca protagonistii, Andreea Marin si Ion Tiriac, iau masa in public, o data la doua zile, la un restaurant de fite din parcul Herastrau. Celor doi "indragostiti" pare sa nu le mai pese de gura lumii, de vreme ce nu-si pot stapanii gesturile tandre. O alta dovada a impacarii celor doi (sau poate ca nu s-au certat niciodata, cine stie) este urmatoarea calatorie prin lumea larga a Andreei, care va fi sponsorizata, fireste, de omul de afaceri Ion Tiriac.

Vanda, PR-ul starului de la TVR, a marturisit: "Deocamdata nu se stie care sunt tarile unde se va duce Andreea Marin, abia mai tarziu vom afla mai multe amanunte despre aceasta calatorie". Acum nu ne ramane decat sa ne asteptam la o "surpriza, surpriza" din partea celor doi, poate, cine stie, oficializarea relatiei!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.