Catalin Botezatu a plecat la sfarsitul lui decembrie intr-o binemeritata vacanta, cea mai lunga din ultimii cinci ani.

Chiar daca a avut un an plin, creatorul de moda a ales sa faca un adevarat tur de forta in America Latina schimband nu mai putin de 17 avioane pentru a ajunge sa viziteze toate obiectivele propuse.

Una dintre tintele acestei vacante a fost intalnirea cu samanii si experimentarea trecerii temporare in lumea de dincolo cu ajutorul unei licori preparate de acestia dintr-o ciuperca halucinogena. Prima escala pe continentul sud-american a fost in Peru. Sansa a facut ca designerul sa ajuga la Lima imediat dupa incheierea congresului international al samanilor.

Chiar daca principiul samanilor interzice povestirea acestei experiente, Catalin spune ca aceasta a fost total diferita de ceea ce se astepta si ca i-a schimbat toate principiile legate de viata de dincolo si de religie. Revelionul l-a petrecut tot la Lima la restaurantul hotelului Miraflores, un loc despre al carui lux Botezatu spune ca este greu de exprimat in cuvinte.

A baut numai ceaiuri

In prima zi din 2009 Catalin a plecat in Cuzco pentru a face incursiuni pe Amazon. Apoi cu ajutorul unui tren local de cinci stele a strabatut Valea Sacra si a ajuns la Machu Picchu, orasul secret al incasilor. Aflat la 2500 de metri altitudine, Machu Picchu este considerat drept punctul energetic maxim al Pamantului, fiind totodata declarat drept una dintre noile minuni ale lumii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.