Formatia a fost nominalizata la categoriile Cel mai bun grup britanic, Cel mai bun album britanic, Cel mai bun single britanic si Cea mai buna interpretare live.

Britanicii de la Coldplay si cantareata Duffy sunt printre favoritii Premiilor BRIT din acest an, acestia fiind urmati indeaproape de Adele, Scouting For Girls si trupa de rock alternativ Elbow, informeaza Reuters.

Coldplay au primit patru nominalizari - Cel mai bun grup britanic, Cel mai bun album britanic, Cel mai bun single britanic si Cea mai buna interpretare live. Toate aceste nominalizari au venit in urma lanarii albumului "Viva La Vida or Death and All His Friends", care s-a vandut in milioane de exemplare in mai multe tari.

In ceea ce o priveste pe Duffy, albumul ei de debut “Rockferry” a fost declarat cel mai bine vandut album britanic al anului 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.