Starleta americana este vedeta unui nou film erotic, realizat in timpul unei plimbari cu masina prin New York. Pana acum, Paris a mai aparut in alte doua inregistrari XXX.

Pe Paris Hilton o asteapta zile grele. Ea este personajul principal al celei mai recente biografii scrise de Mark Ebner, "Six Degrees of Paris Hilton", iar randurile pe care acesta i le dedica nu sunt deloc magulitoare.

Conform scriitorului, care a scris cartea cu ajutorul lui Darnell Riley, un american inchis in prezent pentru santaj, blonda, care a pozat recent pentru revista "Heat" cu o peruca care ii ajunge pana la calcaie, este obsedata sa fie filmata in timp ce face sex.

Astfel, ar exista inca un filmulet in care Paris apare in timp ce intretine relatii intime. Realizat la New York, intr-un taxi, acesta o arata pe starleta intr-o stare de "maxima excitatie".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.