Vedetele ne demonstreaza inca o data ca orice este posibil! Trecute binisor de 30, 40 si chiar 60 de ani, divele din lumea filmului sau a muzicii isi traiesc din plin viata, alaturi de barbati ce ar putea sa le fie copii… sau chiar nepoti!

Ivana Trump si John David Dery

Diferenta de varsta: 38 de ani

Dupa ce a divortat la sfarsitul anului 2008 de sotul ei in varsta de 35 de ani, Rossano Rubicondi, Ivana Trump (60 de ani) pare sa-si fi regasit fericirea in bratele unui alt tinerel. Modelul de origine franceza in varsta de numai 22 de ani, John David Dery, este cea mai recenta cucerire a Ivanei, conform zvonurilor si fotografiilor aparute in tabloide.

Gina Lollobrigida si Javier Rigau

Diferenta de varsta: 34 de ani

La onorabila varsta de 81 de ani, Gina Lollobrigida are o relatie cu Javier Rigau (47 de ani), barbatul pe care l-a cunoscut si de care s-a indragostit acum mai bine de 20 de ani, in Monte Carlo.

Joan Collins si Percy Gibson

Diferenta de varsta: 32 de ani

Joan Collins (76 de ani), castigatoare a Globului de Aur, este casatorita din 2002 cu cel de-al cincilea sot al ei, Percy Gibson, in varsta de 44 de ani. Joan se declara a fi foarte fericita alaturi de Percy, in special datorita faptul ca se simte mai increzatoare in calitatile sale decat o tanara de 20 de ani, conform declaratiilor ei.

Pentru a citi si despre restul vedetelor, precum Demi More sau Mariah Carey, click aici


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.