Deranjata tot mai mult de comentariile care apar prin ziare vizavi de viata ei amoroasa, Mihaela Radulescu a gasit-o tap ispasitor tocmai pe Adriana Bahmuteanu si a avut grija sa-i reproseze acest lucru chiar in propria emisiune de la Antena 1.

Prinsa cu garda jos si vizibil stanjenita, iubita lui Prigoana a incercat sa se apere, acuzand-o pe Mihaela ca poarta un razboi cu toata presa din Romania.

Mai mult, Bahmu este foarte deranjata pentru ca pe trofeul primit pentru cea mai buna mamica este scris "Maximus... care este”, considerand ca Raduleasca i-a jignit fiul.

In prima editie din anul acesta a emisiunii „Duminica in familie”, Mihaela Radulescu i-a avut printre invitati si pe Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu pe care i-a premiat "cei mai buni parinti din Romania”. Acestia au acceptat cu drag invitatia in emisiune, fara a crede vreo secunda ca prezenta lor acolo va fi folosita de Mihaela pentru a-i reprosa Adrianei ca se baga in viata ei fara sa-i ceara permisiunea. Raduleasca a acuzat-o pe Bahmu ca se crede "radulescolog”, adica o persoana care bate campii despre viata ei privata, fara a avea vreo legatura cu realitatea.

Vizibil stanjenita de aceasta acuzatie si luata pe nepusa masa, Bahmu i-a replicat totusi Mihaelei ca trebuie sa suporte si comentariile mai neplacute aparute prin presa pentru ca intra la pachet cu celebritatea: "Toata presa se pricepe la viata ta, nu numai eu. Asta este! Esti o diva si trebuie sa accepti si chestia asta”.

Iubitei lui Dani nu i-a trebuit mai mult de atat si, bucuroasa ca Bahmu i-a adus mingea la fileu, a inceput cu reprosurile: "Toata presa se pricepe la viata mea, dar de la tine am pretentii. Tu, daca vrei sa scrii ceva despre mine, ma intrebi."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.