Desi au trecut 20 de ani de la prima sa aparitie in Playboy, fostul star din Baywatch continua sa-si etaleze formele care au facut-o celebra, de data aceasta alaturi de noua cucerire, informeaza Daily Mail.

Asa ne-a obisnuit, fostul model canadian a aratat un pic mai mult in timp ce zburda pe o plaja din apropierea casei.

Purtand o pereche de bikini mult prea lejeri, Pamela, in varsta de 41 de ani, s-a tavalit pe nisip si s-a relaxat la soare in compania unui barbat misterios, lasand sa se intrevada formele care au facut-o celebra.

Cei doi au fost vazuti impreuna de mai multe ori in ultima vreme, alimentand zvonurile potrivit carora, Pamela, mama a doi copii, si-a gasit, in sfarsit, dragostea, dupa trei casnicii esuate.

Ea a fost casatorita cu Tommy Lee la inceputul anilor '90, timp de trei ani, cu Kid Rock in 2006, pentru doar 4 luni, si cu Rick Saloman, in 2007, timp de 9 luni.

Dupa debutul in Playboy din 1989, Pamela spera sa apara anul acesta in publicatia sa de suflet, pentru a 14-a oara.

In aprilie anul trecut excentrica actrita i-a reamintit lui Hugh Hefner de calitatile sale de exceptie, afisandu-se goala la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a parintelui Playboy.

Ultimul proiect al vedetei este un rol in comedia Hollywood & Wine, in care va juca alaturi de comedianul David Space. Astfel ca, fanii o vor putea urmari in curand pe marile ecrane.

Click aici pentru imagini


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.