Gala Folk "Om Bun" va aduce pe scena Salii Palatului din Bucuresti artisti ai muzicii folk, printre care Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Victor Socaciu si multi altii, intr-un spectacol programat pe 28 februarie, la ora 20.00, au anuntat organizatorii.

Vor mai sustine recitaluri Vasile Seicaru, Tatiana Stepa, Daniel Iancu, Ada Milea, Vladi Cnejevici, care va canta impreuna cu Mircea Baniciu si "Biroul Executiv", trupa care il acompaniaza pe Victor Socaciu.

In deschiderea galei, formatia "Fortele de munca" va canta piese de pe albumul de debut "Intoarcere la Eden", care va fi lansat in aceeasi zi, la sediul Radiodifuziunii Romane.

Spectacolul, organizat de Fundatia Culturala "Om Bun", Asociatia Culturala "Dracula" si Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, este inclus in proiectul national "Arta contra drog 2009", care a inceput in decembrie 2008.

Spectacolul va fi prezentat de Adrian Ivanitchi, iar biletele vor fi puse in vanzare pana la sfarsitul lunii ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.