Prezentatoarea “Tonomatului DP2”, Alina Sorescu, e mai fericita ca niciodata si ne bucuram pentru ea, ca prea multe dezamagiri a avut in amor.

PR-ul de la TVR a descusut-o in legatura cu vacanta si a reusit sa smulga de la Alina cateva povesti “mexicane”, caci vedeta si iubitul ei, Alexandru Ciucu (patronul lantului de magazine “Tata si fiul”) s-au distrat tocmai in Cancun. Au inotat cu delfinii si au facut scufundari in Caraibe, iar dupa tot acest “dezmat”, Alina a inceput de ieri pregatirile pentru emisiunea de la TVR2.

PR dixit:

Luni, 19 ianuarie, de la ora 10.10, Alina Sorescu revine la "carma" Tonomatului DP2 cu forte proaspete, dupa o vacanta exotica petrecuta in Mexic. Dupa un 2008 plin de examene, multiple proiecte artistice si realizari, Alina Sorescu s-a bucurat, in sfarsit, de o vacanta bine-meritata alaturi de iubitul ei, Alexandru Ciucu. In peninsula Yucatan, cei doi au ales sa se distreze in Cancun, sa faca plaja in Playa del Carmen si cumparaturi in Ciudad de Mexico.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.