Festivalul, care se va derula anul acesta intre 10 si 12 aprilie la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), respectiv la The Ark, aduce peste 20 de live act-uri, printre care Deadbeat, Shackleton si Fennesz.

Daca anul trecut la Rokolectiv s-au inregistrat unele dintre cele mai mari reusite ale muzicii electronice ascultate si performate live la Bucuresti, cum a fost exemplul lui Daedaelus si al veteranului Jean Jacques Perrey, pentru editia cu numarul patru, organizatorii au pus cap la cap un line-up care merge din zona minimal, idm sau dubstep pana la cea de ambient, cu tot cu laturile ei experimentale.

Singurul festival constant romanesc de muzica electronica si arte conexe va avea loc pe 10, 11 si 12 aprilie, iar cele peste 20 de puncte ale programului se vor imparti intre MNAC si The Ark, spatiu deschis in cladirea fostei Burse a Marfurilor, ridicata in 1898 in cartierul Uranus-Rahova, si rebranduit de curand sub numele de Bursa de Marfuri Creative, care promite sa devina "un Soho al Bucurestiului".

Artistii romani care si-au confirmat deocamdata prezenta pe afisul acestei editii sunt TRG, respectiv Minus si Ion, care vor imparti scenele cu nume influente ale nenumaratelor nise pe care le va explora Rokolectivul din aceasta primavara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.