Pun pariu ca si voi la fel ca si mine, aveti cateva cantece din filmele preferate care reusesc sa va faca pielea ca de gaina atunci cand le auziti. Cantece care ne-au ramas in minte, care ne amintesc de persoane, locuri, momente din viata noastra. Iata care sunt preferatele noastre:
8. Eurotrip (Lustra - Scotty Doesn’t Know) – EuroTrip (2004)

Tanarul Scott corespondeaza pe internet cu o studenta din Germania pe nume Mieke pentru a se obisnui cu limba germana si pentru a obtine o nota de trecere la examenul de germana. Cand afla ca Mieke este o blonda foarte frumoasa, se decide sa se duca intr-o calatorie in Europa pentru a o intalni. Alaturi de amicii sai Cooper, Jenny si Jamie, el are o multime de aventuri prin Londa, Paris si Amsterdam, potrivit Cinemarx.


7. Orange County (Crazy Town - Butterfly) – Orange County (2002)

Orange County este o felie de California - plin de parcuri, gradini de portocali, plaje fantastice ce mai ! un paradis. Potrivit Cinemagia, Shaun Brumder este un adolescent care este nebun dupa surf. Idealul lui este sa prinda un val perfect pe care sa pluteasca si asta la propriu! Are o familie cam excentrica, prieteni buni, o iubita dulce. Existenta sa idilica se schimba insa odata cu accidentul unui prieten. Ii cade in mana un roman, il citeste si rasciteste si hotaraste sa devina scriitor. Se inscrie la Stanford si asteapta, dar raspunsul este negativ. Incepe o cursa a intregii familii, a prietenilor si a indrumatorilor de la scoala pentru admiterea lui Shaun la Stanford.


Iti propunem un nou joc: leapsa cu OST-uri. Spune si tu pe forum care sunt melodiile din filme care ti-au ramas in minte. Si da la randul tau leapsa mai departe!

6. Titanic (Celine Dion - My Heart Will Go On) - Titanic (1997)

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.

5. Terminator 2 (Guns n’ Roses - You Could Be Mine) - Terminator 2: Judgment Day (1991)

Skynet, un computer din secolul 21 ce e pe cale de-a pierde razboiul impotriva oamenilor, trimite un al doilea terminator in timp pentru a ucide viitorul lider al rezistentei pe cand acesta era doar un mic baiat. Mama acestuia este singura care stie de existenta Terminatorilor, roboti aproape indestructibili cu aspect omenesc, ce stiu doar sa ucida. Din pacate ea este internata intr-un spital de boli mintale din cauza aparentelor "viziuni". Un al doilea aparator este trimis de catre rezistenta umana in trecut pentru a-l proteja pe John Connor, viitorul lor lider, cu orice pret.

4. Armageddon (Aerosmith - I Don’t Wanna Miss A Thing) - Armageddon - Sfarsitul lumii? (1998)

Un asteroid de marimea statului Texas se indreapta spre Pamant cu viteza de 36.000 km/h. Directorul executiv al NASA are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita in spatiu echipa de tacaniti a lui Harry Stamper, cei mai buni si cei mai duri experti in forari petroliere. Misiunea lui Stamper este cu atat mai dificila, dat fiind faptul ca trebuie sa salveze si iubirea fiicei sale.

3. Gone In 60 Seconds (BT - Never Gonna Come Back Down) - Dispari in 60 de secunde (2000)

Kip Raines, un tanar hot de masini, a fost contactat pentru a fura 50 de masini de colectie, iar treaba nu merge conform planului, asa ca cel care l-a angajat il vrea mort. Fratele sau, Memphis,care a fost candva un mare hot de masini, se intoarce pentru a-l ajuta. Nu are prea mult timp la dispozitie pentru a fura masinile, mai ales ca treaba este ingreunata de un politist care este pe urmele lor.

2. Top Gun (Kenny Loggins - Highway To The Dangerzone) - Top Gun (1986)

Maverick este un pilot de avion foarte bun. In cadrul unei misiuni deasupra Golfului Persic, acesta isi salveaza colegul si astfel Maverick este promovat si transferat la scoala navala de zbor Top Gun. Aici el trebuie sa se integreze si sa faca fata unei povesti din trecut legata de tatal sau. Charlie este instructorul de care se va simti atras si care il va face sa lupte pentru a deveni unul dintre cei mai buni piloti.

1. Fear (The Sundays - Wild Horses) - Frica (1996)

Familia Walker este imaginea familie perfecte - Steve este un arhitect renumit, cu o casa superba in Seattle, cu vedere la lac, noua lui sotie, Laura, il iubeste foarte mult, Toby, fiul vitreg il priveste ca si cum ar fi fiul lui, iar Nicole, fata lui de 16 ani, este sufletul lui. Insa intr-o zi Nicole il cunoaste pe David, un tanar misterios, cu care Steve nu este de acord. In ciuda acestui fapt, relatia celor doi continua. Cu timpul, Nicole realizeaza ca David este din ce in ce mai posesiv si chiar il bate pe unul dintre prietenii ei pentru simplul fapt ca e cu ea. Incearca sa se desparta de el, dar consecintele sunt din ce in ce mai nefaste.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.