Acum ca globurile de Aur s-au terminat, pana la Oscaruri celebritatile de la Hollywood se mentin in forma cu petrecerea anului: investitura presedintelui Barack Obama.
Vedetele care l-au sustinut pe Obama de-a lungul cursei pentru Casa Alba, si nu numai, se vor deplasa la Washington pentru a participa la ceremonia de depunere a juramantului de catre cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite.

Beyonce, una dintre cele mai mari fane ale noului presedinte, a anuntat ca a pregatit un cantec special, pe care spera ca-l va tine secret pana in seara cu pricina, pentru primul dans al lui Barack si Michel Obama, ca si cuplu prezidential, scrie UsMagazine

De asemenea, cantareata va concerta marti noaptea si la balul “Neighborhood Ball”, alaturi de sotul ei Jay-Z, will.i.am., Mariah Carey, Alicia Keys, Shakira, Sting, Fiath Hill, Mary J. Blige, Stevie Wonder si Maroon 5.

Cap de afis alaturi de Beyonce, va fi si Bono care va urca duminica seara, la cinci zile dupa ceremonia depunerii juramantului, pe scena amplasata in Mall-ul National. La festivitatea inaugurala vor mai participa si Garth Brooks, Sheryl Crow, Josh Groban, James Taylor, Bruce Springsteen si Usher, informeaza JustJared.

"Cred ca celebritatile se bucura sa fie asociate cu Barack Obama, care a reusit in timpul campaniei sa isi construiasca imaginea unui tip carismatic si cool", explica Robert Thompson, profesor de comunicare la Universitatea din Syracuse (New York, est), potrivit NewsIn.

Prin stilul sau, Obama "depaseste toate celebritatile", afirma universitarul. "Toate starurile sunt fericite sa joace intr-un spectacol de Barack Obama. Chiar si cele care sunt de obicei cap de afis, sunt fericite sa aiba un rol secundar langa Sfantul Barack", se amuza el.

"Creative Coalition", o organizatie a artistilor implicata in problemele sociale, a anuntat la randul sau ca organizeaza un mare bal in marja investiturii, destinat sa stranga fonduri, la care vor participa cineastii Spike Lee si Ron Howard, precum si actorii Anne Hathaway, Tim Robbins, Susan Sarandon, Marcia Cross

Un alt bal din saptamana de festivitati de la Washington va fi organizat de muzicieni de prim-plan. Pentru 650 de dolari, cat costa biletul de intrare, organizatorii promit recitaluri ale lui Dionne Warwick, Chaka Khan, The Temptations, George Clinton, The Cheetah Girls, Lil Jon si T-Pain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.