Anul acesta vei avea filme bune din belsug. Fa-ti de pe acum programul de mers la cinematograf, mai ales ca noi ti-am pregatit o lista cu cele mai tari productii, pe care pur si simplu nu ai voie sa le ratezi!
  • Bitch Slap (15 Ianuarie)

Parca nu e chiar atat de rau sa-ti clatesti privirea in busturile superbe ale unor domnisoare cam artagoase. Dar de ce sunt ele atat de rele? Pentru ca la mijloc sta o suma frumusica de 200 milioane de dolari..O gramada de bani.

Cu atatea oferte tentante si criza financiara din 2009, care e alternativa pentru care vei opta? Cinematograf sau home cinema? Spune-ti parerea pe forum !

  • My Bloody Valentine 3D (16 Ianuarie)

Remake-ul dupa filmul din 1981 vine in varianta 3D, care adauga un strop de adrenalina in plus. De parca ar mai fi fost nevoie..Cei slabi de inima ar face bine sa stea deoparte, deoarece filmul are lipsurile lui, insa singurul ingredient care abunda este..sangele!

  • Coraline (6 Februarie)

Pe Henry Selick il stiti din 'The Nightmare Before Christmas'. De data aceasta, regizorul si-a unit fortele cu scriitorul Neil Gaiman, intr-o animatie care s-ar putea sa va ramana mult timp in minte, dupa ce ati vazut-o. O fetita descopera o usa secreta care duce intr-o alta lume, unde are, fireste, si o alta familie.

  • Friday the 13th (13 Februarie)

Marcus Nispel continua celebra franciza, poate cea mai cunoscuta si cea mai indragita de catre amatorii genului horror. E drept ca are in distributie nume mai putin cunoscute, precum Jared Padalecki, Amanda Righetti sau Derek Mears dar parca nici nu mai conteaza cine joaca..

  • Watchmen (6 Martie)

Watchmen nu are vedete. E un fel de Fantastic 4, cu super eroi. Ce daca exista Universe DC, Hellboy, Batman sau alte gaselnite dint-astea? Ce, lumea se descurca fara ei?

Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.