Pentru ca fotbalistul sau, Ovidiu Herea, avea nevoie de spatii de parcare, impresara a intervenit la primarie pentru el. Plina de initiativa, vedeta a reusit sa rezolve partial problema dupa ce a tipat la telefon punandu-si la bataie relatiile.

Nici nu si-a revenit bine dupa nasterea fiului sau ca Ana Maria Prodan a si revenit pe baricade. Dornica sa isi ajute jucatorii, impresara trage sfori chiar si pentru problemele personale ale acestora, nu doar pentru cele contractuale.

Zilele trecute, vedeta a facut un adevarat scandal prin telefon la sediul unei primarii de sector pentru un loc de parcare.

Potrivit informatiilor noastre, ea a solicitat, pe un ton destul de acut, trei spatii de parcare pentru fotbalistul Ovidiu Herea, a carui familie detine trei autoturisme: un Mini Cooper, autoturismul sau personal, un Seat Leon, condus de fratele sau, Claudiu, si cel de-al treilea al tatalui lui. Dupa ce a inrosit telefonul punandu-si toate relatiile la bataie, Ana Maria a fost nevoita sa se multumeasca cu un singur spatiu pentru masina. Contactata telefonic, Ana Maria Prodan a declarat ca nu comenteaza informatiile pentru ca... nu are timp. "Sunt prinsa pana peste cap cu transferul lui... Herea. As face orice pentru baiatul acesta, pentru ca el niciodata nu m-a parasit, desi toti il sfatuiau sa plece de la mine", ne-a spus vedeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.