Refacut dupa operatia la inima suferita in luna noiembrie a anului trecut, Mihai Constantinescu isi vede in continuare de muzica, cea mai mare pasiune a sa, insa nu a revenit la ganduri mai bune in ceea ce o priveste pe Simona, iubita lui din ultimii 14 ani.

Este hotarat sa nu o duca la altar si se multumeste sa o pastreze la stadiul de "cea mai buna prietena“.

La inceputul lunii noiembrie, cantaretul a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord la spitalul din Targu Mures, alaturi de el fiind, ca intotdeauna, Simona Secrier. Desi diagnosticul era destul de grav, artistul fiind in pericol chiar sa-si piarda viata daca intarzia operatia, Mihai Constantinescu se simte acum foarte bine.

Medicii i-au trecut pe foaia de internare: stenoza aortica stanga, cardiopatie valvulara, insificienta mitrala, insuficienta tricuspidiana gradul 2 si hipertensiune pulmonara medie. Cu toate astea, operatia a fost un succes, iar cantaretul urmeaza in continuare un tratament medicamentos, se menajeaza pe cat poate si evita sa faca efort si sa lase problemele cotidiene sa-l supere prea tare. Artistul si-a propus sa se dedice lucrurilor care il fac fericit si sa se lase inconjurat de prieteni adevarati, care ii vor numai binele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.