Show-ul dedicat instalarii oficiale a lui Barack Obama la Casa Alba, la care vor canta, printre altii, Bono, Bruce Springsteen, Sheryl Crow si Stevie Wonder, va fi transmis in direct si in exclusivitate de HBO Romania, duminica, la ora 21.30, au anuntat reprezentantii postului

Sub numele "Suntem UNUL: concert in onoarea presedintelui ales Barack Obama", evenimentul ii va aduce pe scena, la Lincoln Memorial din Washington DC, si pe Garth Brooks, John Legend, Usher, Beyonce, Mary J. Blige si Shakira, relateaza NewsIn

Pe parcursul spectacolului vor fi citite pasaje istorice de catre Martin Luther King III, Denzel Washington, Jamie Foxx si Queen Latifah.

O zi mai tarziu, in Europa, pe scena teatrului londonez Old Vic, se va juca, in premiera, piesa "Complicit", cu Richard Dreyfuss si Kevin Spacey, un spectacol cu tema politica, despre deteriorarea libertatilor presei dupa atentatele de la 11 septembrie din Statele Unite.

Presedintele ales al SUA, Barack Obama, va deveni oficial sef la Casa Alba marti, 20 ianuarie.

In timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, Obama a fost sustinut de mai multe nume importante din showbizz, printre care Robert De Niro, George Clooney, Tom Hanks, Barbra Streisand, Warren Beatty, Steven Spielberg, Scarlett Johansson, Madonna, Tracy Champman, Oprah Winfrey, Sting si Will.I.am (de la Black Eyed Peas).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.