Ultimul martor care a depus marturie in procesul intentat lui Michael Jackson a fost chiar Gavin Arvizo, baiatul in vasta de 13 ani care sustine ca starul l-a abuzat sexual. Declaratia adolescentului a fost urmarita vineri de catre jurati prin intermediul unei casete video difuzate in timpul procesului. Inregistrarea il prezinta pe Arvizo in timp ce povesteste politistilor pentru prima data despre abuzurile la care l-ar fi supus Michael.

Intentia acuzarii a fost aceea de a dovedi juratilor ca acuzele aduse de baiat pentru prima oara, in urma cu doi ani, au fost consistente si coerente. Arvizo descrie extrem de calm anchetatorilor cum Jackson i-a bagat mana in pantaloni, dupa care a inceput sa-l masturbeze: "I-am spus ca nu vreau sa-mi faca asa ceva, dar el a continuat. Am spus ca nu vreau," spune printre altele presupusa victima in declaratia inregistrata.

Chiar daca multi au crezut ca vizionarea casetei nu va avea acelasi impact ca in cazul in care Arvizo ar fi aparut in fata juratilor, acestia s-au aratat deosebit de impresionati, si pe tot parcursul declaratiei au privit in pamant. La iesirea din sala de tribunal, Jackson a refuzat sa comenteze in vreun fel cele intamplate.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.