Prezenta la aniversarea a trei ani de existenta a restaurantului Balthazar, Cristina Teodorescu s-a intretinut toata seara cu un regizor.
Fotografiata cu acesta, fostul iepuras Playboy a tinut sa-i precizeze fotoreporterului nostru urmatoarele: "Ne pozezi degeaba, ai ratat scandalul! Nu este iubitul meu, ci un vechi prieten, Eduard, regizor la Castel Film". Probabil acelasi text l-a spus si altor fotoreporteri, pentru ca, dupa ce era pozata in compania brunetului, Cristina se ducea si vorbea cu fotograful.Una dintre glumele facute de blonda cu respectivul regizor vorbitor de limba engleza a fost ceva de genul: "Eu sunt singura, dar tu tot insurat ai ramas". Nu mai comentam nimic.

MODA COBORATA PE TROTUAR

Aniversarea restaurantului Balthazar a fost marcata printr-o mini-parada de moda si coafura.
Fetele au defilat pe trotuarul din fata restaurantului si in ploaie. Cele zece modele si-au facut intrarea in "scena" cu taxiul. Cavalerul care le ajuta sa coboare a fost Marian Darta, venit in interes de serviciu. Marian a realizat coafurile fetelor, iar tinutele lor au purtat semnatura Gildei Ianovici.

La intrarea in restaurant, Darta a fost abordat de Octavian Ursulescu, interesat de numele miresei (ca la orice prezentare care se respecta, una din cele zece rochii a fost de mireasa). Ursulescu voia sa stie daca modelul cu rochia alba este o anume Adeline. Pus pe glume, hair-stilistul a raspuns ca este "nevasta lu` Basescu".

LUME BUNA, LUME NOBILA

Printre cei din lumea buna veniti la petrecere s-au aflat si oameni de vita nobila, mai precis printul Paul de Romania cu sotia si printesa Brianna Caradgea.
Oana Roman si Mihai Mitoseru au semnat si ei condica. Oana s-a aratat nemultumita de zapuseala din interior.

Au mai fost Andreea Esca si sotul ei Alexandre Eram, Tania Budi, Bianca Brad care si-a mai scos o data copilul nenascut in lume, Florin Piersic jr.. Veste rea pentru Roxana Ciuhulescu, luptatorul din K1, Ionut Iftimoaie, a venit insotit de o bruneta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.