"Im so fucking precious", sub acest sugestiv moto, Razvan Ciobanu si-a lansat vineri cea de-a 18-a colectie vestimentara. Prezentarea a fost una de fite si a fost gazduita de Teatrul National Bucuresti. Evenimentul a beneficiat de prezenta multor VIP-uri. Era si cazul sa se intample asa, pentru ca Razvan Ciobanu a absentat aproape un an si jumatate. Acum a revenit insa in forta cu doua colectii lansate in decurs de o luna.

Colectia prezentata s-a situat la granita dintre "casual" si "cocktail dress", cuprinzand pantaloni scurti sau lungi, cu taioare - reinterpretari ale smoking-ului, top-uri si camasi, costume de baie pretioase, tratate ca si rochii de seara. Acestea urmaresc fidel linia corpului, lasand trupul sa se miste lejer in haine fluide care amintesc de siluetele simple si comode ale anilor 60. Reusita acestei colectii consta in redarea acestei simplitati prin constructii elaborate, care fac apel la materiale sofisticate, cu broderii grele din margele si voaluri din matase naturala. In concluzie, noua colectie Razvan Ciobanu se adreseaza unui public tanar, fie cunoscator sau doar "fashion-victim".

Prezentarea s-a incheiat cu frumoasa Catrinel Menghia, care a venit special din Italia pentru acest eveniment, ea urmand sa se marite in toamna cu fostul fotbalist Massimo Brambatti. Modelele au fost machiate de Miki Puran si Diana Stanciu, iar de coafura lor s-a ocupat Marian Mistodie.

Printre VIP-urile care nu au ratat prezentarea s-au numarat Oana si Catinca Roman, surorile Vlasov, Andreea Raicu, Monica Barladeanu, Diana Munteanu, Andreea Esca (singura de data asta, pentru ca Alexandre Eram a plecat de plictiseala inainte de inceperea prezentarii), Ovidiu Buta, sotia lui Mihai Albu - Iulia, Celia Petricu, Cristina Teodorescu. Nelipsita de la astfel de evenimente, Raluca Badulescu si-a admirat sotul, pe Vali Punga, care a prezentat pentru noua colectie Razvan Ciobanu.