Dupa succesul de care s-a bucurat prima editie a Miss Playboy, cele mai frumoase fete ale "iepurasului" au intrat iar in cantonament, pentru editia 2005. Nu am rezistat tentatiei si am pasit si noi in locul secret unde finalistele se pregatesc pentru proba suprema: desemnarea celei mai sexy romance. intr-o vila din Mogosoaia, fetele se desavarsesc in arta de a fi o gratie: se ingrijesc de aspectul fizic, urmeaza un regim sanatos, se alinta reciproc si se balacesc in piscina.

Dar cantonamentul nu e doar rasfat, e si munca, pentru ca fiecare trebuie sa repete zilnic o sceneta ce va fi difuzata la PRO TV. Desi sunt supuse unor reguli drastice, fetele sunt prietenoase si prezenta in mijlocul lor e foarte placuta. Exista o singura nemultumire: privarea de iubirea prietenilor lor, de dorul carora ofteaza in fiecare zi. Dupa cursuri e placut sa vezi cum pofta lor de viata creste simtitor - navalesc la piscina din curtea vilei, unde incepe un spectacol de toata frumusetea: se maseaza si se ung reciproc cu creme de plaja, se admira pe furis una pe alta. Locurile confesiunilor raman dormitoarele, unde fetele isi deapana amintirile si isi povestesc fanteziile.

Finala va avea loc vineri, 11 iunie

Filmuletele de prezentare ale celor 12 norocoase vor fi difuzate la PRO TV incepand de azi, in episoade a cate 7 minute, iar finala va avea loc vineri, 11 iunie, de la ora 22.15. Atunci vor fi desemnate, pe langa Miss Playboy 2005 (care va primi, o data cu titlul, o masina sport), Miss Popularitate (care poate fi votata pe site-ul www.playboyromania.ro) si castigatoarele Premiului Presei, a Premiului Best Video si a Premiului Sponsorilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.