Tanarul cunoscut sub numele de scena Lost Angel afirma ca tatal Andreei Balan l-a pacalit sa-i cumpere cateva piese, promitandu-i, in schimb, ca ii va face rost de concerte si de invitatii la emisiuni tv. Pentru ca a ramas cu buza umflata, cantaretul s-a hotarat sa dea in vileag modul in care crede el ca s-a imbogatit Sandel Balan.

Lansat anul trecut pe piata muzicala cu proiectul Lost Angel, Daniel Serdaru a sperat sa dea lovitura la cantari cu ajutorul lui Sandel Balan. Tanarul a luat legatura cu acesta prin intermediul Andreei Balan. "Eu ma pregatesc de doi ani cu Ozana Barabancea, unde vine si Andreea Balan.

Din vorba in vorba, ea mi-a dat numarul de telefon al tatalui ei, pentru ca acesta organizeaza foarte multe concerte. Sandel Balan mi-a spus ca trebuie sa cumpar 5-10 piese de la el si apoi ma baga in concerte. Nu am vrut, pentru ca eu am deja un album pe piata, dar asta era conditia lui ca sa-mi faca rost de concerte si de aparitii la tv. Am dat 2.100 de euro pe trei piese, dar nu am vazut niciun concert. Este un sarlatan si un impostor."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.