Abia iesita dintr-un mariaj care a durat, cu bune si cu rele, mai bine de 20 de ani, Simona Florescu nu a stat mult pe ganduri si si-a tras un iubit decupat din reviste.

Fost model pentru Calvin Klein, barbatul a facut furori in prezentarile de lenjerie intima si nu arata prea rau nici acum, la 36 de ani. De aceeasi parere este si blonda, recunoscand ca Mircea Dutia are un suflet de aur, dar si muschi de otel.

“Suntem foarte indragostiti unul de celalalt si el are incredere in mine. Ma rasfata si, pentru prima data, simt ca sunt iubita cu adevarat. Dichi era foarte rece si am stiut dintotdeauna ca nu a avut sentimente pentru mine. El a vrut un copil de la mine si atat. Regret ca m-am casatorit cu el, dar acum este prea tarziu.

Nu mai pot da timpul inapoi”, spune Simona. Barfe privind infidelitatea fostei doamne Dichiseanu au circulat inca dinainte de divort, atunci cand a fost surprinsa de nenumarate ori la bratul diversilor playboy de Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.