Pe 16 ianuarie, pe Strada George Calinescu din Capitala, noul spatiu expozitional, galeria Karousel, va fi inaugurat cu un vernisaj ce numara 100 de lucrari.

Galeria este infiintata de Violeta Sarbu, care, asa cum a aratat pentru cotidianul.ro, va curatoria cele mai multe expozitii din urmatoarele luni si care este si actionar majoritar, si de Cornel Marian.

Printre fotografii de arta care au acceptat sa expuna, pe viitor, la Karousel, se numara Dragos Lumpan, Cosmin Bumbut, Alexandru Paul, Alex Galmeanu, Cristian Crisbasan si Cornel Lazia.

“Selectia lucrarilor a fost bazata in primul rind pe valoarea lor artistica, dar si pentru a da o sansa tinerelor talente sa intre, poate pentru prima data, in colectia unei galerii de arta”, arata curatoarea.

Primul vernisaj va fi unul destul de eclectic, mai arata Violeta Sarbu: “Vom expune fotografii de arta semnate de artisti cu stiluri diferite, care abordeaza tematici la fel de variate, de la portret la peisaj trecand prin fotografie subacvatica sau chiar fotojurnalism”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.