Postul OTV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) cu 5.000 de lei pentru incidentul "tomberonul", petrecut in emisiunea "Dan Diaconescu in direct", potrivit unei decizii a consiliului.

Penalizarea aplicata postului de televiziune OTV vizeaza editia de duminica, 11 ianuarie, a emisiunii realizate de Dan Diaconescu, in care s-a vorbit despre disparitia Magdei Ciumac. Dupa o discutie telefonica purtata, in direct, de moderator cu fostul partener al disparutei, asa-numitul Tolea, acesta din urma a intrat in studio si l-a luat pe sus, la propriu, pe Dan Diaconescu, pentru a-l baga intr-un tomberon adus la fata locului, relateaza NewsIn.

Potrivit CNA, postul de televiziune OTV este vinovat de difuzarea unor acte care au instigat la violenta, fapt ce contravine reglementarilor prevazute in Legea audiovizualului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.