Cei trei fotografi care se judecau pentru sapte poze nud cu Marilyn Monroe, facute cu sase saptamani inaintea mortii sale, au ajuns la o intelegere, potrivit avocatilor acestora, informeaza Reuters.

Bert Stern, care a facut ultima sedinta foto cu Marilyn Monroe inainte de moartea acesteia, a intentat un proces, in septembrie 2008, acuzandu-i pe Michael Weiss si Donald Penny ca i-au furat cele sapte fotografii nud, informeaza NewsIn. Stern a declarat ca a imprumutat fotografiile cu pricina revistei "Eros Magazine" si ca nu le-a mai primit inapoi. Ulterior, spunea el, a fost contactat de Penny si Weiss, care aveau fotografiile cu pricina si doreau sa le patenteze.

Stern i-a dat in judecata pe cei doi, cerand fotografiile inapoi si un milion de dolari despagubire. Potrivit avocatului celor doi fotografi acuzati de furt, acestia au gasit fotografiile intr-un cos de gunoi.

In final, partile au ajuns la o intelegere si au incheiat litigiul, insa avocatii fotografilor nu au furnizat detalii.

Singura precizare a fost facuta, luni, de Stern, care a spus ca nu mai crede ca fotografiile i-au fost furate.

Bert Stern, care detine drepturile pentru mii de fotografii cu Marilyn Monroe, a facut cele sapte poze nud in iulie 1962, la hotelul Bel Air din Los Angeles, cu doar sase saptamani inainte de moartea actritei.

Fotografiile sunt cunoscute sub numele de "The last sitting" si fac parte din ultima sedinta foto a divei blonde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.