Atacantul lui Stuttgart a petrecut Revelionul la Poiana Brasov in compania modelului in varsta de 22 de ani.

Inceput de an spectaculos pentru Ciprian Marica. Internationalul roman a petrecut Revelionul la Poiana Brasov, la hotelul Ruia, apartinand lui Adrian Ilie. Inainte cu cateva zile, atacantul lui VFB Stuttgart a fost in clubul The Office, acolo unde s-a intalnit cu vedeta "Playboy", Oana Bercaru.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, dupa ce fotbalistul a insistat de mai multe ori sa intre in posesia numarului de telefon al fetei. Initial, Oana l-a refuzat, dar apoi a cedat, iar cei doi au conversat de mai multe ori. Intamplarea a facut ca la finele anului trecut ambii sa petreaca Revelionul la munte. Manechinul a mers la Predeal impreuna cu sora sa si cu iubitul acesteia, iar Marica intr-un grup de prieteni la Poiana Brasov.

Cei doi s-au intersectat la discoteca The Office, iar fotbalistul lui Stuttgart a invitat-o pe Oana sa petreaca impreuna seara de Revelion, la hotelul Ruia. Dupa ce s-au intors in Capitala, Ciprian si Oana au tinut legatura, dar fotbalistul a plecat la Stuttgart.

Apropiatii fetei sustin ca, in ciuda distantei, intre cei doi s-a infiripat deja o poveste de dragoste. Marica o suna permanent pe noua sa prietena, iar cei doi petrec foarte mult timp, vorbind pe messenger. Nu este exclus ca, in cel mai scurt timp, Oana sa-i faca o vizita lui Ciprian la Stuttgart.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.